Návrh zapojovacího rozhraní virtuálních laboratoří

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na popis programování 3D aplikací v jazyce C++ pomocí OpenGL. Zaměřuje se jednak na obecný popis vlastností OpenGL s příhlednutím na jeho možnosti při využití tvorby vitruálních laboraotří. Dále je práce zaměřena na popis možností načítání extrerních souborů pro použítí v OpenGL.Cílem projektu je praktická realizace vitruální 3D laboratoře a podrobný popis její tvorby.
This bachelor project deals with a description of 3D application programming in C++ language using the OpenGL. It is focused on a general description of features of OpenGL taking account of its capabilities for programming the virtual laboratory. Further, the work aims to describe loading external files for use in OpenGL. The goal of the project is a practical realization of the virtual 3D laboratory and a detailed description of its creation.
Description
Citation
KUČERA, P. Návrh zapojovacího rozhraní virtuálních laboratoří [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Vítězslav Hájek, CSc. (předseda) Ing. Jaromír Vaněk, CSc. (místopředseda) prof. RNDr. Vladimír Aubrecht, CSc. (člen) doc. Ing. Josef Koláčný, CSc. (člen) doc. Dr. Ing. Hana Kuchyňková (člen)
Date of acceptance
2008-06-17
Defence
Student obhajoval svoji bakálářskou práci na téma "Návrh zapojovacího rozhraní virtuálních laboratoří". V průběhu obhajoby student popsal základy OpenGL, datové formáty pro uložení 3D těles a samotnou virtuální laboratoř, kterou student vytvořil. Na všechny otázky oponenta i komise student odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO