Návrh vzduchotechniky pro ukázkovou laboratoř větrání

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem předkládané diplomové práce je návrh vzduchotechniky pro ukázkovou laboratoř větrání. Na základě literární studie, nabytých zkušeností a rad odborníků je v práci představena koncepce návrhu vzduchotechnického zařízení pro laboratoř, která bude sloužit pro ukázku přívodu vzduchu do místnosti pomocí různých vyústek. Samotnému návrhu vzduchotechniky předchází seznámení se s distribučními vzduchotechnickými prvky.
Objective of this thesis is the design of ventilation system for demonstration laboratory. Based on literature studies, experience and advice of experts is at work introduced the concept of design of ventilation equipment for laboratory, which will serve to demonstrate the air inlet into the room using different diffusers. Introduction of distribution elements for ventilation, priors the actual design of laboratory.
Description
Citation
KUNDRÁT, R. Návrh vzduchotechniky pro ukázkovou laboratoř větrání [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Technika prostředí
Comittee
doc. Ing. Eva Janotková, CSc. (předseda) prof. Ing. Miroslav Jícha, CSc. (místopředseda) prof. Ing. František Kavička, CSc. (člen) prof. Ing. Milan Pavelek, CSc. (člen) doc. Ing. Zdeněk Kratochvíl, CSc. (člen) Ing. Stanislav Patočka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-20
Defence
Zodpovězeny dotazy oponenta. doc. Kratochvíl vznesl dotaz: Čím a jak bude měřena účinnost deskového výměníku zpětného získávání tepla? prof. Jícha vznesl připomínku k realizovatelnosti celého projektu, vytvořeného v rámci DP. prof. Pavelek vznesl výtku k nedostakům z oblasti měření a regulace. doc. Janotková se zeptala na způsob návrhu větrací jednotky (jaké byly požadavky na větrací jednotku).
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO