Ape Boards

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění
Abstract
Ape Boards je moje vlastní nově vznikající značka, zabývající se výrobou snowboardů a kiteboardů. Pro tuto věc jsem navrhla výrazný logotyp, který má fungovat jako sjednocující prvek celé značky a jednotlivých designů desek. Webové stránky (www.apeboards.com). A první kolekci snowboardů a kiteboardů, ze kterých jsem 7 kusů nechala vyrobit pro diplomovou práci. Designy neodpovídají 'masovému' chtíči, protože cílem není velká produkce ani propagace, ale vycházejí z toho, co je mi milé. Od minimalismu přes barevné geometrie až po gorily, podle nichž se celá značka jmenuje.
Ape Boards is my own newly formed label, which manufactures snowboards and kiteboards. For this thing I have proposed a substantial logotype, which has a function as a unifying element across the whole brand and designs boards. Website (www.apeboards.com). A first collection of snowboards and kiteboards from which I had made 7 pieces for a thesis. Designs do not 'mass' lust, because the objective is not a big production or promotion, but based on what I liked. From the minimalism through the color geometry to the gorillas, according to which the brand was named.
Description
Citation
KVARDOVÁ, K. Ape Boards [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarné umění - grafický design
Comittee
akad. soch. Zdeněk Zdařil (předseda) prof. PaeDr. Radek Horáček, Ph.D. (člen) doc. MVDr. Jiří Hynek Kocman (člen) Mgr. Ivo Binder (člen) Mgr. Václav Houf (člen) doc. MgA. Mikuláš Macháček (člen) doc. Mgr. Tomáš Medek (člen) Mgr. Svobodová Šárka (člen) Karel Kobosil (člen)
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO