Pohledávky v kapitálové společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku pohledávek z obchodních vztahů. Na základě zjištěných skutečností z provedeného rozboru pohledávek ve vybraném podniku jsou doporučena opatření, která by mohla vést k zefektivnění systému řízení pohledávek. K zajištění správné evidence pohledávek po splatnosti v účetnictví je podniku navrhnut adekvátní režim tvorby opravných položek.
My bachelor’s thesis deals with the topic of receivables from business relations. Based on the facts found out by the analysis of receivables in the chosen business organization, I recommended measures that might make receivables management system more effective. To ensure accurate records of receivables after due date in accounting books, I designed a suitable mode of creation of rectifying items for the business organisation.
Description
Citation
LEČBYCHOVÁ, V. Pohledávky v kapitálové společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Mašterová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Prášková (člen)
Date of acceptance
2012-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO