Studie řízení materiálových toků v logistickém řetězci automobilového průmyslu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je provést analýzu materiálového toku v podniku stojícím na druhém dodavatelském stupni. Materiálový tok je sledován z hlediska logistiky. Středem pozornosti se stává zkrácení průběžné doby výroby díky provedené optimalizaci zásob. V teoretické části je stručně shrnuta podstata materiálového toku a prostředky používané pro optimalizaci zásob. Obsahem praktické části je detailní rozpor výrobních a nevýrobních operací, které budou východiskem pro možné návrhy zlepšení celého materiálového toku.
The aim of this thesis is to analyze the material flow in a company located at the second stage of the supply. Material flow is monitored in terms of logistics. The focus becomes reducing production lead times due to optimized inventory. In the theoretical section briefly summarizes the nature of material flow and the means used to optimize inventory. The content of the practical part is a detailed conflict of manufacturing and non-manufacturing operations, which will be the basis for possible suggestions to improve all material flow.
Description
Citation
LOKVENCOVÁ, V. Studie řízení materiálových toků v logistickém řetězci automobilového průmyslu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Daniel Kába, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-07
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO