Stategické rozhodování o investičním projektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce "Strategické rozhodování o investičním projektu Kasárna Slatina" je zaměřena na využití metod rozhodovací analýzy při řešení rozhodovacího problému v rámci revitalizace armádního brownfield Kasárna Slatina. V teoretické části je vysvětlena základní terminologie, metody a postupy, které se vztahují k problematice řešeného rozhodovacího problému. V praktické části je řešeno závažné strategické rozhodnutí spojené s otázkou rozvoje konkrétní brněnské lokality. Na základě použitých postupů je v souladu s rozhodovací metodikou navrženo optimální rozhodnutí.
This diploma work "Strategic Decision Making on the Investment Project Military Barracks Slatina" is about the application of decision analysis methods for a solution to the decision problem of the revitalization of brownfield Military Barracks Slatina. In the theoretical part, the basic terminology, methods and procedures, related to problems of decision situations, are explained. In the practical part, the important strategic decision connected with the matter of a specific area of Brno's revitalization is solved. Through the application of these procedures, the optimal option for solution according to the decision methods is proposed.
Description
Citation
ŽĎÁRSKÁ, Z. Stategické rozhodování o investičním projektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
European Business and Finance
Comittee
prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-09-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO