Optimalizace financování Žďáru nad Sázavou

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce na téma „Optimalizace financování Žďáru nad Sázavou“ je zjistit potřeby obyvatel města Žďáru nad Sázavou a na základě výsledků navrhnout nová řešení financování dle rozpočtových možností města. Dílčím cílem je analyzovat příjmovou a výdajovou stránku rozpočtu města Žďár nad Sázavou a jeho plnění. Práce je rozdělena na tři části, teoretickou, analytickou a praktickou. První kapitola vymezuje stěžejní pojmy a principy související se studovanou problematikou. V analytické části je analyzováno hospodaření města za posledních pět let. V poslední části práce jsou navržena řešení v jednotlivých činnostech města Žďár nad Sázavou dle výsledků z dotazníkového šetření. Závěr obsahuje syntézu a závěrečná shrnutí zjištěných poznatků a nedostatků v hospodaření města Žďár nad Sázavou.
The goal of my dissertation, on the theme financing optimization, is to find out the needs of dwellers in town Žďár nad Sázavou. On the basis of my results I will suggest new financing solutions according to town budget expenditure. Partial target is to analyse income and expenditure budget of Žďár nad Sázavou and its fulfilment. My dissertation is divided into three parts theoretical, analytical and practical. The first part specifies crucial terms and principles related to studied points at issue. In the second part is analysed financial management for the past five years. In the last part are suggested solutions for separated activities in Žďár nad Sázavou according to questionnaire survey. Conclusion consists of synthesis and final summaries of detected information and deficits in financial management in Žďár nad Sázavou.
Description
Citation
ŠTURSOVÁ, K. Optimalizace financování Žďáru nad Sázavou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO