Návrh nízkofrekvenčního zesilovače pro zvukovou kartu PC

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá problematikou nízkofrekvenčních zesilovačů se zaměřením na zpracování analogového hudebního signálu, získaného z výstupu zvukové karty počítače. Součástí práce je návrh zesilovače, ověření návrhu výpočty a simulacemi a následná výroba zesilovače. Závěr práce je zaměřen na měření parametrů zesilovače a jejich porovnání s německou normou DIN 45 500.
This work deals with the problems of low frequency amplifiers that are specialised in processing an analog music signal, that is get from output element of an sound card of an computer. A part of my work is a design of an amplifier, an design verification by calculations and simulations and subsequent production of amplifier. The end of my work is specialised in measurement parametres of amplifier and comparing them with german norm DIN 45 500.
Description
Citation
CHALUPA, P. Návrh nízkofrekvenčního zesilovače pro zvukovou kartu PC [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Jaromír Kadlec, CSc. (předseda) Ing. Ondřej Sajdl, Ph.D. (místopředseda) Ing. Miroslav Zatloukal (člen) Ing. Zdenka Rozsívalová (člen) doc. Ing. Jiří Háze, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-11
Defence
Bakalář seznámil zkušební komisi s řešením své bakalářské práce a zodpověděl otázky a připomínky komise. Otázky u obhajoby: 1) Jak by bylo možné řešit problém přeslechu mezi kanály a jaký vliv má přeslech na úroveň stereofonního vjemu ? 2) Jaká napětí byla na napájecích zdrojích při zatížení?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO