Vliv mezinárodního daňového plánování na hospodaření firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem mé diplomové práce na téma „Vliv mezinárodního daňového plánování na hospodaření firmy“ je zhodnotit obchodní model firmy Jelko, jehož prostřednictvím prodává produkty na Slovensko. Na základě analýzy současného obchodního modelu představím jiné modely, jimiž by mohla firma podnikat s důrazem na maximalizaci výhodnosti. U každého modelu poté provedu analýzu výhod a nevýhod, které by firmě plynuly z implementace modelu, a na základě této analýzy vyberu nejvhodnější model, který doporučím firmě ke zvážení a případné implementaci.
Aim of my master’s thesis on the topic „International Tax Planning and its Impact on Company's Economy“ is to evaluate current business model of the firm Jelko which is using it for products selling to the Slovakia. Based on the currect model analysis I will introduce other models, which could cause higher efficiency of advantageousness. I will analyse advantages and disadvantages of each model and following this analysis I will choose the best model which I will recommend to the firm in order to consider it and eventually to implement it.
Description
Citation
VLK, T. Vliv mezinárodního daňového plánování na hospodaření firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Ladislav Ludvík, CSc. (předseda) prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (člen) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO