Kogenerační jednotky pro domácí využití

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tématem této diplomové práce je zpracovat přehled kogeneračních jednotek pro domácí použití. Práce je rozdělena do tří částí. V první části je uvedený přehled vhodných kogeneračních jednotek. Druhá část práce pojednává o výhodách a nevýhodách jednotlivých jednotek. Poslední část práce je zaměřena na kogenerační jednotku TEDOM Micro T8 a o jejím možném zapojení v rodinném domě a ekonomickém zhodnocení.
The topic of this diploma study is to compile an overview of Domestic CHP units. The work is divided into three sections. The first section includes a summary of suitable CHP units. The second portion discusses the advantages and disadvantages of the individual chp units and the last segment describes the TEDOM Micro T8 chp unit, its possible integration in a family house, and its economic analysis.
Description
Citation
PADĚRA, J. Kogenerační jednotky pro domácí využití [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Energetické inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jan Fiedler, Dr. (předseda) prof. Ing. Stanislav Veselý, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Pospíšil, Ph.D. (člen) Ing. Petr Hill (člen) Ing.Aleš John (člen) RNDr.Miroslav Kawalec (člen) Ing. Radovan Kundera (člen) Ing.Jiří Schacherl (člen)
Date of acceptance
2008-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO