Vliv umístění v záplavové zóně na cenu rodinných domů v Krnově a Bruntále

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá dopadem na cenu rodinných domů podle umístění v záplavové oblasti a mimo ni. Simulované lokality umístění se nacházejí v Krnově a Bruntále. Práce analyzuje specifika daných lokalit a zkoumá možné souvislosti mezi polohou nemovitosti a její cenou.
The thesis deals with the influence over price of one-family houses according to location in and beyond the flood zone. Simulated localities are situated in Krnov and Bruntál. The thesis analyzes the specifics of the localities and researches the possible impacts of property´s location and price.
Description
Citation
GROSS, P. Vliv umístění v záplavové zóně na cenu rodinných domů v Krnově a Bruntále [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) doc. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. et Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2018-11-14
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Vliv umístění v záplavové zóně na cenu rodinných domů v Krnově a Bruntále.Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval zodpovědně. Na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponentky závěrečné práce odpověděl správně a jasně. Ing. Michal Novotný, Ph.D., položil otázku: Kontaktoval jste přímo nějakou konkrétní pojišťovnu. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Obhajoba: B
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO