Analýza realitního trhu s hostinskými zařízeními v Olomouci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Trh komerčních nemovitostí se neustále mění a určitý vývoj je možné pozorovat i v našem přístupu k němu, přičemž jako každý jiný trh je i tento závislý na existenci nabídky a poptávky. Diplomová práce „Analýza realitního trhu s hostinskými zařízeními v Olomouci“ se zabývá, jak vypovídá název, analýzou realitního trhu s hostinskými zařízeními ve statutárním a univerzitním městě Olomouc. Řeší zejména průzkum a analýzu trhu se zaměřením na prodeje a pronájmy hostinských zařízení (restaurace, bary, pivnice, kavárny atd.). Dále tato práce, na základě analýzy tohoto segmentu realitního trhu, stanovuje faktory, které tržní ceny a tržní nájemné ovlivňují a jakým způsobem.
The commercial real estate market is constantly changing and some developments can be observed in our approach to it. Like every other market, this market is also dependent on the existence of supply and demand. The diploma thesis "Analysis of the Real Estate Market with Catering Facilities in Olomouc" deals, as the name suggests, with the analysis of the real estate market with catering facilities in the statutory and university city of Olomouc. It solves especially the survey and analysis of the market with a focus on the sale and rental of catering facilities (such as restaurants, bars, pubs, cafes, etc.). Further, based on the analysis of this segment of the real estate market, this thesis determines the factors which influence market prices and market rents and it describes the way of their influence.
Description
Citation
HODULÁKOVÁ, M. Analýza realitního trhu s hostinskými zařízeními v Olomouci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) doc. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. et Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2018-11-14
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Analýza realitního trhu s hostinskými zařízeními v Olomouci. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala zodpovědně. Na otázky komise odpověděla. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděla. Ing. Michal Novotný, Ph.D., položil otázku: Zkoušela jste hodnotit faktory i konkrétního objektu před rekonstrukcí a po rekonstrukci. Kolik bylo oslovených a kolik bylo odpovědí v rámci dotazníkového šetření? Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. Obhajoba: B
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO