Analýza vlivu lokality na obvyklou cenu bytových jednotek v Uherském Hradišti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Práce se zabývá analýzou lokalit v Uherském Hradišti a jejich vlivem na cenu obvyklou u bytových jednotek v letech 2015-2017. Součástí práce je i sestavení a vyhodnocení dotazníku a zjištění ceny dle preferencí dotazovaných u bytových jednotek. Součástí práce jsou také databáze bytů v daných lokalitách a porovnání jednotkové ceny u bytů v těchto lokalitách. Dále je v práci řešeno porovnání cen dle databáze s cenovými údaji z katastru nemovitostí a cen dle databáze z vlastní evidence a současně z inzerovaných nabídek realitních kanceláří.
This diploma thesis deals with an analysis of localities in Uherske Hradiste and their influence on the usual price of housing units in years 2015-2017. A part of thesis is formation and evaluation of questionnaire and also detection of the prices of housing units according to preferences of respondents. This thesis includes databases of flats in given localities and the comparison of their price as well as the comparison of prices according to database with price entries from the land register and prices according to database of own record keeping and in the same time from advertized offers from real estates.
Description
Citation
KOČENDOVÁ, M. Analýza vlivu lokality na obvyklou cenu bytových jednotek v Uherském Hradišti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) doc. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. et Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2018-11-14
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Analýza vlivu lokality na obvyklou cenu bytových jednotek v Uherském Hradišti. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky komise odpověděla pohotově. Rovněž na doplňkové otázky od oponentky závěrečné práce odpovědla jasně. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. et Ph.D., položil otázku: V grafem bylo vhodné uvést na ose x, roky. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. Obhajoba: A
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO