Řízení rizik projektu v konkrétní společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřená na řízení rizik v konkrétním projektu v konkrétní společnosti. Úvodní část se zabývá principy věrnostních programů v současnosti, formulaci cílů práce a použitou metodikou. Analytická část obsahuje analýzu současného stavu společnosti, popis projektu a jeho plánů. Hlavním úkolem této práce je identifikace a ohodnocení rizik projektu a návrh na opatření ke snížení jejich závažnosti. Výstupem práce je soupis rizik daného projektu, který může sloužit i pro další projekty společnosti a zefektivnit tak jejich řízení.
This master's thesis is focused on risk management in a particular project in a particular company. The opening part deals with the principles of customers loyalty programs, formulation of goals and the main methods used for risk identification and quantification. The analytical part contains an analysis of the current state of the company and a description of the project and its plans. The main task of this work is to identify and evaluate project risks and propose measures to reduce their severity. The output of the thesis is an inventory of the risks of the project, which can serve also for other projects of the company.
Description
Citation
SOBOTKA, M. Řízení rizik projektu v konkrétní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2018-11-16
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Řízení rizik projektu v konkrétní společnosti. Diplomant na otázky komise odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO