Ověření kvality katastrální mapy v katastrálním území Heroltice u Tišnova

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá ověřením kvality katastrální mapy v katastrálním území Heroltice u Tišnova. Předmětem práce je zaměření především znatelných hranic pozemků a obvodů budov v části intravilánu obce Heroltice a porovnání získaných měřených dat s platnou mapou katastru nemovitostí v tomto katastrálním území dle bodu 13. a 15. přílohy vyhlášky č. 357/2013 Sb. (katastrální vyhláška). Cílem práce je zjištění případného nesouladu, navrhnutí konkrétního řešení a vytvoření podkladu pro katastrální pracoviště Brno-venkov, který může být využitý například pro rozhodnutí o provedení obnovy katastrálního operátu novým mapováním a při jednání s vlastníky u zjišťování průběhu hranic.
The thesis deals with verifying of quality of the cadastral map in cadastral unit Heroltice u Tišnova. The subject of this work is survey mainly of perceptible borders and perimeters of buildings in the urban area of village Heroltice and comparing the collected data with the current cadastre map in the cadastral area pursuant to paragraph 13. and 15. of the annex to the regulation no. 357/2013 (cadastral regulation). The purpose is to detect possible inconsistency, to propose a specific solution, and to create a base for cadastral office Brno-venkov, which can be used for example to decide about the renewal of cadastral using new mapping and in negotiations with owners during detection of borders.
Description
Citation
MIKOŠKOVÁ, T. Ověření kvality katastrální mapy v katastrálním území Heroltice u Tišnova [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie a kartografie
Comittee
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO