Sportovní centrum

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je návrh novostavby sportovního centra. Objekt je navržen jako dvoupodlažní, zděný z keramických bloků s plochou střechou. V prvním podlaží se nachází restaurace a relaxační centrum. V relaxačním centru se nachází rehabilitační místnosti, šatny a sauny. Ve druhém podlaží jsou posilovny a tělocvičny. Součástí sportovního centra je navrhované vnější parkoviště.
The subject of this diploma thesis is the design of a new sports center. The building is designed a a two-storey, brick-built ceramic block with a flat roof. On the first floor there are rehabilitation rooms, cloakrooms and saunas. On the second floor there are gyms. Part of the sports center is the proposed outdoor parking lot.
Description
Citation
ZAHÁLKA, M. Sportovní centrum [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Solař, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Milan Vlček, CSc. - místopředseda, Ing. Ing. Eva Šoulová - tajemník, Ing. Marek Kervitcer - tajemník, Ing. Sylva Bantová, Ph.D. - člen, Ing. Dagmar Donaťáková - člen, Ing. Marian Formánek, Ph.D. - člen, Ing. Michal Štrba, Ph.D. - člen, Ing. Alena Pailová - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Zahálka Martin seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Sportovní centrum~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO