Pilotní studie posouzení rizik vybraného vodovodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na posouzení rizik vodovodu pro veřejnou potřebu. Analýza rizik je řešena v souladu s metodikou vyvinutou VODÁRENSKOU AKCIOVOU SPOLEČNOSTÍ, a.s. a metodikou WaterRisk, kterou vytvořil Ústav vodního hospodářství obcí Fakulty stavební VUT v Brně. Práce vysvětluje základní pojmy týkající se dané problematiky tématu. Její připravenost k přijetí v České Republice a její podstatu vzhledem k legislativě. Dále se práce zaměřuje na popis konkrétního vodovodu. V následujících dvou kapitolách jsou posuzovány rizika podle vybraných metodik.
This diploma thesis focuses on risk evaluation of water line for public use. The risk analysis is done in compliance with the methodology created by VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a. s. and by the method WaterRisk, created by Institute of Municipal Water management, Brno University of Technology, Faculty of Civil Engineering. The thesis clarifies the key points of the topic in question. Its readiness for passing in the Czech Republic and its core in relation to legislature. Then the thesis also includes a description of a specific water line. In the following two chapters the risks are studied according to the methodologies chosen.
Description
Citation
JEDLIČKOVÁ, I. Pilotní studie posouzení rizik vybraného vodovodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
prof. Ing. Jaroslav Pollert ml., Ph.D. - předseda, doc. Ing. Ladislav Tuhovčák, CSc. - místopředseda, Ing. Jana Nováková - tajemník, doc. Ing. Petr Hluštík, Ph.D. - člen, Ing. Petr Baránek - člen, Ing. Miroslav Svoboda, Ph.D. - člen, Ing. Petr Prax, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-28
Defence
Studentka Jedličková Ivana seznámila komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Pilotní studie posouzení rizik vybraného vodovodu~ reagovala výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO