Polyfunkční dům Domamyslice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je návrh a vypracování projektové dokumentace pro provedení novostavby polyfunkčního domu Domamyslice. Objekt se bude nacházet ve městě Prostějov v části Domamyslice. Novostavba bude rozdělena na tři samostatné funkční jednotky - restaurace s pizzerií, kancelářské prostory a bytová část. Jedná se o čtyřpodlažní, částečně podsklepený polyfunkční dům s plochou střechou, založený na betonových základových pasech. Konstrukční systém je navržen stěnový z keramických bloků s keramickými stropy. Okna budou plastová s pohledovými hliníkovými profily. K novostavbě přináleží 40 parkovacích míst na pozemku investora. Diplomová práce navržena v souladu s platnými zákony, vyhláškami a normami v aktuálním znění.
The subject of this diploma thesis is the design and development of project documentation for the construction of a new building of the multifunctional house Domamyslice. The object will be located in the city of Prostějov in part Domamyslice. The new building will be divided into three separate functional units – restaurant with pizzeria, offices and residential area. It is a four-storey, partially basement multifunctional house with a flat roof based on concrete foundation strips. The structural system is designed in a wall of the ceramic blocks with ceramic ceilings. The windows will be plastic with viewing aluminium profiles. The new building has 40 parking places on the investor’s land. The diploma thesis is processed with the valid standards, laws and decrees of the Czech Republic in the current version.
Description
Citation
HRÁČKOVÁ, E. Polyfunkční dům Domamyslice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Solař, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Milan Vlček, CSc. - místopředseda, Ing. Ing. Eva Šoulová - tajemník, Ing. Marek Kervitcer - tajemník, Ing. Alena Pailová - člen, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - člen, Ing. Věra Maceková, CSc. - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Šulák, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-28
Defence
Studentka Hráčková Eliška seznámila komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Polyfunkční dům Domamyslice~ reagovala dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO