Příprava realizace bytového domu v Lanškrouně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Obsahem a cílem diplomové práce je stavebně technologický projekt novostavby bytového domu v Lanškrouně. Práce obsahuje technologické předpisy pro hrubou spodní stavbu a hrubou vrchní stavbu. Technologické předpisy jsou doplněny návrhem strojní sestavy, zařízením staveniště a kontrolními a zkušebními plány. Řešena je i bezpečnost práce, stanovení rizik při výstavbě, časový plán hlavního objektu, objektový časový a finanční plán a rozpočet hlavního objektu. Důležitou částí je i ekonomické porovnání věžového jeřábu s autojeřábem a návrh zelené fasády.
The content of the diploma thesis is a building-technological project of the new building of residential building Lanškroun. The thesis contains technological regulations for a rough bottom structure and a rough top structure. Technological regulation are complemented by design of machine assembly, site facilities and control and test plans. Work safety, construction risk assessment, time schedule of main object, object time and financial plan and budget of main building are also solved. An important part is the economic comparison of tower crane and mobile crane and green facade.
Description
Citation
KŘIVOHLÁVKOVÁ, L. Příprava realizace bytového domu v Lanškrouně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Pavel Svoboda, CSc. - předseda, doc. Ing. Karel Dočkal, CSc. - místopředseda, Ing. Martin Hejl - tajemník, Ing. Alžběta Klimszová - člen, Ing. Jitka Vlčková, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Marcela Počinková, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - člen, Ing. Miroslav Štola - člen
Date of acceptance
2019-01-30
Defence
Studentka Křivohlávková Lucie seznámila komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Příprava realizace bytového domu v Lanškrouně~ reagovala dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO