Vliv velikosti a tvaru zkušebního tělesa na modul pružnosti lehkých betonů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá sledováním vlivu tvaru, rozměru a typu zkušebního tělesa na hodnoty modulů pružnosti lehkého betonu. V rámci experimentu byla vyrobena řada různých těles, z betonů dvou receptur. Na tělesech se prováděly zkoušky pro stanovení statického modulu pružnosti a dynamického modulu pružnosti ultrazvukovou impulzovou metodou. Výsledky byly vyhodnoceny a jsou shrnuty v tabelární a grafické podobě.
The diploma thesis deals with the determination of the influence of size, shape and type of test specimen on values of modulus of elasticity of light-weight concrete. A lot of different specimens were prepared from two concrete’s mixtures for the experiment. Tests for measurement of static modulus of elasticity and dynamic modulus of elasticity by ultrasonic impulse velocity method were made. The results were assessed and summarized in tabular and graphical form.
Description
Citation
TICHÝ, A. Vliv velikosti a tvaru zkušebního tělesa na modul pružnosti lehkých betonů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Karel Kolář, CSc. - předseda, doc. Ing. Petr Cikrle, Ph.D. - místopředseda, Ing. Tereza Komárková, Ph.D. - tajemník, Ing. Dalibor Kocáb, Ph.D. - člen, Ing. Jiří Strnad, Ph.D. - člen, Ing. Jaromír Láník, Ph.D. - člen, Ing. Igor Suza - člen, doc. Ing. Tomáš Vymazal, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-28
Defence
Student Tichý Aleš seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Vliv velikosti a tvaru zkušebního tělesa na modul pružnosti lehkých betonů~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO