Mateřská škola v Kosově, okres Šumperk

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce řeší zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby dvoupodlažní, částečně podsklepené mateřské školky v Kosově. Objekt je navržen v mírně svažitém terénu. Ze strany severní je vstup do objektu. V jižní části je terasa s přístupem na zahradu. Uliční fasáda je opatřena barevnými obrázky. Provoz tvoří 3 oddělení, víceúčelový sál, provozní část a část pro učitele.
This diploma thesis deals with the processing of project documentation for two storey, cellular basement kindergarten in Kosov. The object is designed slightly sloping terrain. The entrance to the building is from the north side. Terrace with access to the garden is in the southern part. The street façade has color images. The operation consists of 3 departments, a multipurpose hall, an operating section and a part of teachers.
Description
Citation
BÍLKOVÁ, A. Mateřská škola v Kosově, okres Šumperk [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing. Imrich Mikolai, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. Ing. Petra Nováková - tajemník, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen, Ing. Barbora Kovářová, Ph.D. - člen, Ing. Martin Zlámal, Ph.D. - člen, Ing. Eva Fajkusová - člen
Date of acceptance
2019-01-28
Defence
Studentka Bílková Andrea seznámila komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Mateřská škola v Kosově, okres Šumperk~ reagovala dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO