Studie křižovatky na ulici Kníničské u Unihobby v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je návrh křižovatky na ulici Kníničské u Unihobby v Brně. Stávající upořádání je nepřehledné, kapacitně nevyhovující a křižovatka je místem častých dopravních nehod. Řešení obsahuje bezkolizní průjezd na hlavní komunikaci a tramvajové trati. Zajištěna je návaznost na dopravní infrastrukturu, včetně pěší a cyklistické dopravy. Součástí práce je dopravně-inženýrské posouzení, vyhodnocení nehodovosti a odhad stavebních nákladů.
The subject of the diploma thesis is the design of the intersection at the Kníničská street by Unihobby in Brno. The current arrangement is inconspicuous, capacitively inadequate and the intersection is a place of frequent traffic accidents. The solution includes a collision-free transit on the main road and the tram line. Traffic is linked to transport infrastructure, including pedestrian and bicycle transport. Part of the thesis is a road engineering assessment, an accident evaluation and an estimate of construction costs.
Description
Citation
DUDA, D. Studie křižovatky na ulici Kníničské u Unihobby v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Ivana Mahdalová, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Petr Holcner, Ph.D. - místopředseda, Ing. Pavel Šperka - tajemník, Ing. Radka Matuszková - člen, Ing. Ondřej Dašek, Ph.D. - člen, Ing. Petr Kumpošt, Ph.D. - člen, Ing. Petr Soldán - člen, Ing. Lotfi Hatem, CSc. - člen
Date of acceptance
2019-01-31
Defence
Student Duda Daniel seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Studie křižovatky na ulici Kníničské u Unihobby v Brně~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO