Metoda Design-Build a její použití pro zadávání v ČR

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá zadáváním veřejných zakázek metodou Design-Build. První část je zaměřena na popis jednotlivých zadávacích metod a jejich výhod a nevýhod. Dále jsou zde porovnány základní druhy smluvních podmínek FIDIC. V druhé části jsou popsány a vyhodnoceny zadávací podmínky u konkrétních projektů zadaných metodou Design-Build v České republice. Taktéž je zde vyhodnoceno dotazníkové šetření, které zkoumalo názory, informovanost a zkušenosti zadavatelů s touto metodou.
This Diploma thesis follows up the award of public contracts using the Design-Build method. The first part focuses on the description of individual procurement methods and their advantages and disadvantages. In addition, the basic types of FIDIC terms and connditions are compared here. The second part describes and evaluates the terms of reference for specific projects commissioned by Design-Build in the Czech Republic. There is also a questionnaire survey that examines the viewpoints, knowledge and experience of contracting authorities with this method.
Description
Citation
PANÍČEK, P. Metoda Design-Build a její použití pro zadávání v ČR [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. - místopředseda, Ing. Michaela Rudolecká - tajemník, Ing. Jiří Nowak - tajemník, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Krejza, Ph.D. - člen, Ing. Roman Staněk - člen, Ing. Barbora Pospíšilová, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-30
Defence
Student Paníček Patrik seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Metoda Design-Build a její použití pro zadávání v ČR~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO