Polyfunkční dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je vypracování projektové dokumentace pro provedení stavby polyfunkčního domu v Třebíči, v městské části Na Kopcích. Objekt má čtyři nadzemní podlaží. V prvním nadzemním podlaží se nachází provozovny, konkrétně kadeřnictví a kavárna, a technické zázemí domu. Druhé až čtvrté podlaží je tvořeno z bytových jednotek a k nim je ke každému bytu na patře vybudován sklad. Celkem se zde nachází 4 byty 2+kk, 4 byty 3+kk a 3 byty 4+kk. Skladba střech je řešena jako jednoplášťová plochá vegetační střecha. Konstrukční systém je stěnový zděný z cihelných bloků.
The subject of this thesis is the development of project documentation for the construction design of the mixed-use building in Třebíč, in the borough of Na Kopcích. The building has four above-ground floors. On the first floor there are shops, specifically a hairdresser and a café, and the technical background of the house. The second to fourth floors are made up of residential units and a storeroom is built to each apartment on the floor. There are 4 flats 2 + kk, 4 flats 3 + kk and 3 flats 4 + kk. The roof structure is designed as a warm flat green roof. Construction system is wall, masonry from clay blocks.
Description
Citation
RACHŮNKOVÁ, R. Polyfunkční dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Šárka Šilarová, CSc. - předseda, doc. Ing. Ivan Moudrý, CSc. - místopředseda, Ing. Bc. Aneta Aya Hnízdilová - tajemník, Ing. Lukáš Janda - tajemník, Ing. Monika Manychová, Ph.D. - člen, Ing. Ondřej Fuciman, Ph.D. - člen, Ing. Marcela Počinková, Ph.D. - člen, Ing. Ivan Balázs, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Příborský - člen
Date of acceptance
2019-01-28
Defence
Studentka Rachůnková Radka seznámila komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Polyfunkční dům~ reagovala velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO