Sportovně relaxační centrum Lipno

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomovou práci tvoří projekt objekt sportovně relaxačního centra na Lipně. Objekt je určen pro ubytování, stravování a sportovní využití. Budova má atypický půdorys s plochou střechou nad částí ubytování a stavování. Nad sportovní částí je střecha šikmá. V suterénu se nachází běžecký koridor, technická místnost a relaxace v podobě vířivky, sauny a masáží. V prvním nadzemním podlaží je stravovací část v jižní části ubytování a v severní části se nachází sportovní hala, posilovna a kurty na squash se zázemím. Druhé nadzemní podlaží kopíruje podobným využitím první podlaží bez části stravování.
This diploma thesis consists of a project of a sports relaxation centre in Lipno. The object is designed to be suitable for accommodation, catering and sports purposes. The building has atypical floor plan with a flat roof above the accommodation and catering sections. Above the part for sports purposes there is a sloping roof. In the basement, a corridor for running, a technical room and wellness facilities such as whirlpool, sauna and massages, could be found. On the first floor, there is catering section, in the southern part of the first floor there is accommodation section and in the northern part sports hall, gym and squash courts with appropriate facilities. The second floor copies the first floor with its similar purposes besides the fact that there is no catering section.
Description
Citation
SCHUSTER, M. Sportovně relaxační centrum Lipno [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Miloslav Bagoňa, Ph.D - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Dvořák - tajemník, Ing. Miloslav Novotný - tajemník, Ing. Marie Rusinová, Ph.D. - člen, Ing. František Vajkay, Ph.D. - člen, Ing. Martin Mohapl, Ph.D. - člen, Ing. František Girgle, Ph.D. - člen, doc. Ing. Jiří Sedlák, CSc. - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Schuster Miloš seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Sportovně relaxační centrum Lipno~ reagoval uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO