Opimalizace typů, granulometrie a tvaru jemných částic pro speciální betony

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na optimalizaci křivky zrnitosti použitím příměsí. K návrhu betonu výborných vlastností je často třeba dosáhnout vyšší hutnosti směsi, a to pomocí návrhu vhodné křivky zrnitosti. Také jsou v práci popisovány betony speciálních vlastností a různé druhy příměsí.
This diploma thesis is focused on optimization of particle size distribution using concrete additions. To design a concrete of excellent properties, it is often necessary to achieve a higher packing density of the mixture by designing a suitable particle size distribution curve. Concrete with special properties and various types of powder additions are also described.
Description
Citation
JOBÁNEK, J. Opimalizace typů, granulometrie a tvaru jemných částic pro speciální betony [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavebně materiálové inženýrství
Comittee
Ing. Arne Žurek, CSc. - předseda, Ing. Roman Michalčík - místopředseda, prof. Ing. Rudolf Hela, CSc. - člen, doc. Ing. Jiří Brožovský, CSc. - člen, doc. Ing. Radomír Sokolář, Ph.D. - člen, doc. Ing. Lenka Bodnárová, Ph.D. - člen, doc. Ing. Karel Kulísek, CSc. - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Jobánek Jaromír seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Opimalizace typů, granulometrie a tvaru jemných částic pro speciální betony~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO