Zhodnocení konkurenceschonosti firmy a návrh jejího posílení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na hodnocení konkurenceschopnosti přepravní společnosti. V teoretické části jsou popsána základní členění strategií. V analytické části je provedena analýza vnějších a vnitřních podmínek podnikání divize DHL Freight a charakterizována stávající firemní strategie. Na jejich základě jsou učiněna doporučení pro zlepšení konkurenceschopnosti divize.
This master´s thesis is focused on a evaluation of competitiveness of a transportation company. In the theoretical part are described the favourite basic strategy segmentation. In the practical part is made a analysis of external and internal conditions of division DHL Freight and characterized current corporate strategy. On the basis of it is recommended proposals of competitiveness improvement of division.
Description
Citation
IVAN, M. Zhodnocení konkurenceschonosti firmy a návrh jejího posílení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Zdeněk Mikoláš, CSc. (předseda) prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (člen) Ing. Václav Zeman (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO