Návrh strategie rozvoje firmy Scootland s.r.o.

No Thumbnail Available
Date
Authors
Přidal, Hynek
ORCID
Advisor
Zich, Robert
Referee
Vokálová, Jarmila
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vypracováním strategie rozvoje firmy Scootland s.r.o. Zaměřuje se na pozici firmy na trhu náhradních dílů na skútry v ČR a na Slovensku a možností jejího dalšího rozvoje. Cílem práce je plán rozvoje firmy v časovém horizontu 5 let s posloupností kroků, které po sobě budou následovat a jeichž naplnění povede k upevnění a posílení pozic na trzích, na kterých firma působí.
The bachelor thesis deals with drawing up a proposal of Scootland s.r.o. development strategy. It focuses on position of company on the scooter spare parts market in the Czech republic and Slovakia and possibilities of its further growth. Goal of this work is a 5-year development plan including consequent steps which leads to strenghtening of positions on the company’s markets.
Description
Citation
PŘIDAL, H. Návrh strategie rozvoje firmy Scootland s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Petr Němeček, DrSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Karel Machánek, CSc. (člen) Ing. Milan Chytil (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO