Autorská kniha a alternativní způsob oslovení čtenářů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění
Abstract
Ve své bakalářské práci jsem zpracovala soubor autorských příběhů a vybraných básniček. Vytvořila jsem knihu s názvem 13 zlatých mušek a soubor propagačních materiálů. Tyto materiály však knihu nemají prvoplánově propagovat, ale mají za cíl vyhledat potenciální čtenáře, kteří teprve pokud se rozhodnou na oslovení reagovat, dozvědí se o jádru projektu – autorské knize.
In my bachelor´s thesis I created a set of author´s stories and selected poems. I created a book titled 13 little gold flies and a set of promotional materials. However these materials should not promote the book superficially, but they're aimed to adress potentional readers, who will only find the core of the project - author's book - if they decide to react.
Description
Citation
POKORNÁ, G. Autorská kniha a alternativní způsob oslovení čtenářů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarné umění - grafický design
Comittee
doc. MgA. Mikuláš Macháček (předseda) Mgr. Václav Houf (člen) akad. soch. Zdeněk Zdařil (člen) Mgr. Dagmar Hejduková (člen) MgA. Markéta Hanzalová (člen) MgA. Matěj Říčný (člen) PhDr. Pavel Ondračka (člen)
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO