KONTROLA STRUKTURY POVRCHU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Párce navrhuje metodiku hodnocení struktury povrchu z více měření a určení tzv. reprezentativní hodnoty daného parametru souladu ČSN EN ISO 4288.
Work suggests philosophy evaluation surface texture from more metering and determination so - called representative funds given to parameter harmony CSN EN ISO 4288.
Description
Citation
JANEČKO, O. KONTROLA STRUKTURY POVRCHU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
doc. Ing. Anton Humár, CSc. (předseda) prof. Ing. Tomáš Podrábský, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jaroslav Prokop, CSc. (člen) prof. Ing. Ivan Dvořák, CSc. (člen) doc. Ing. Dušan Štekláč, CSc. (člen) doc. Ing. Karel Kouřil, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-22
Defence
Diplomant seznámil komisi s obsahem a výsledky své diplomové práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta i dalších členů komise. Co je to označení "Pa", "Wa"? Skupiny charakteristik povrchů. Je vysvětlit, že v DP byly zjištěny jiné výsledky než v původní dis. práci, na kterou bylo navazováno? Ke kterému měřenému parametru se vztahovala relativní chyba vynesená v grafu v DP? Lze se domnívat, že i u ostatních parametrů povrchů zmíněných v DP se dojde ke stejným závěrům jako u Ra? Pokud musí být splněna podmínka 16%, kolik měření je potřeba provést? Co je to světelná konfokální mikroskopie? Úprava povrchu měřeného vzorku, v jakém směru vzhledem ke stopám obrábění bylo provedeno měření?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO