Komparace modelů on-demand a on-premise pro dodávku, nasazení a provoz ERP systémů v malých podnicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce se zabývá vhodnosti implementace podnikového informačního systému v modelu on-demand pro malé firmy. Popisuje přínosy a rizika této implementace pro chod a další rozvoj malé firmy. Porovnává vlastnosti, výhody a nedostatky modelů on-premise a on-demand. V práci obsažená analýza, složí k definování a porovnání dostupných produktů podnikových informačních systému, řešených modelem on-demand na českém i světovém trhu.
This work deals with the suitability of the enterprise information system implementation in on-demand model for small businesses. Describes the benefits and risks of this operation forthe implementation and further development of small businesses.Compares the features, advantages and shortcomings of modelson-premise and on-demand. The work included analysis, folds to define and compare products available corporate informationsystem, solved on-demand model in the Czech and world market.
Description
Citation
SCHOLZ, M. Komparace modelů on-demand a on-premise pro dodávku, nasazení a provoz ERP systémů v malých podnicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen)
Date of acceptance
2012-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO