Motivace a stimulace podnikatele

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce „Motivace a stimulace podnikatele“ je zkoumání motivace podnikatelů v konkrétní společnosti a vytvoření návrhu na její zlepšení. Práce je rozdělena do dvou částí. První z nich je zaměřena na vymezení základních pojmů, vývoj motivačních teorií a vliv motivace na pracovní výkon. Druhá část práce popisuje, zkoumá a analyzuje situaci v konkrétní společnosti. Průzkum je proveden pomocí dotazníkového šetření. Na závěr jsou podány návrhy na zlepšení motivování podnikatelů.
The goal of the graduation thesis: “Motivation and stimulation of enterpriser” is to examine motivation of enterprisers program in a concrete company and to create a suggestion that will improve it. The thesis is divided into two parts. First of them is concentrated on determination of elementary terms, development of a motivation theories and influence of a motivation on a job performance. The second part describes, examines and analyses e situation in a concrete company. The inquiry is realized through the use of questionnaire. There are given suggestions to improve motivation of enterprisers in the last part.
Description
Citation
IVANOV, T. Motivace a stimulace podnikatele [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Eva Tomášková, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO