Kreativita, inovace a organizační kultura

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na témata kreativity, inovace a organizační kultury. V teoretické části se zabývá vymezením pojmů, vztahy mezi nimi, a doporučeními pro použití v praxi. Praktický projekt je zaměřen na analýzu vybrané společnosti z pohledu definovaných pojmů, nalezení bariér a návrhy řešení, které povedou ke zvýšení výkonnosti firmy.
This thesis focuses on the themes of creativity, innovation and organizational culture. The theoretical part deals with definitions of terms, relations between them and recommendations for practical use. Practical project focuses on the analysis of selected companies in terms of defined concepts, finding barriers and propose solutions that will lead to increased business performance.
Description
Citation
KOŽINOVÁ, L. Kreativita, inovace a organizační kultura [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Eva Tomášková, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO