Design samoobslužné váhy na potraviny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Předmětem bakalářské práce je navrhnout design samoobslužné váhy na potraviny, které se používají v obchodních centrech. Výsledný návrh by měl splňovat nejen funkční, ale i technologické a estetické požadavky kladené na tento typ zařízení. Cílem práce je přizpůsobit celkový tvar uspořádání jednotlivých součástí zařízení rozdílným potřebám uživatelů a to zejména vhodně zvolenou ergonomií.
The subject of this bachelor thesis is to propose new modern design of a food scale, which are used in supermarkets. The final proposal should meet all functional, technological and aesthetic requirements for this type of device. The aim of the thesis is to adapt the overall shape and arrangement of individual components to suit different needs of users, particularly by appropriate ergonomics.
Description
Citation
ŠVANCAROVÁ, J. Design samoobslužné váhy na potraviny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. Ing. arch. Jan Rajlich (předseda) Mgr. Svatopluk Řezníček (místopředseda) doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (člen) doc. akad. soch. Miroslav Zvonek, ArtD. (člen) doc. Ing. Martin Vrbka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO