Podnikatelský záměr pro rozvoj cukrárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem diplomové práce je návrh strategie malé cukrárny. Práce navrhuje změny, které by pomohly cukrárně v jejím dalším rozvoji. Nejdříve je práce zaměřena na teoretické poznatky, které jsou následně v praktické části využity při analýze současného stavu.
The main aim of the diploma thesis is to design a strategy for small Patisserie. It attempts to suggest changes that would help sweet shop in future development. At first is diploma thesis focused on theoretical knowledge, which are subsequently used in the practical part for analyzing the current state.
Description
Citation
RÉBLOVÁ, M. Podnikatelský záměr pro rozvoj cukrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Libor Chadima (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO