Polymerní systémy ochrany betonových podlah

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zkoušením polymerních ochranných vrstev, které se používají především na průmyslové podlahy. Je zde vytvořena souhrnná tabulka norem, kde je rozděleno zkoušení materiálů prováděné na pojivech, plnivech, čerstvé směsi a zpolymerizované směsi. Nenormové zkoušky jsou podrobně rozepsány tak, jak se dělají na Ústavu technologie stavebních hmot a dílců. Druhá část mé bakalářské práce je věnována zkoušení referenčního materiálu a materiálu plněného druhotnou surovinou, dle doporučení firmy Lena Chemical, je jako plnivo použito drcené autosklo, kde byly provedeny některé z průkazních zkoušek, které jsou potřebné pro stavebně technické osvědčení.
The thesis is addressing the testing of protective polymer layers, which are used mainly for industrial floors. A summary table of standards is presented, dividing the test carried out on the binders, fillers, fresh mixture and polymerized material. Non standardize tests are described in detail in a very similar way as it is performed by the Institute of Technology of Building Materials and Components. The second part of my thesis is devoted to testing of the reference material and material filled with raw substances. Based on recommendations of Lena Chemical Company, filler – ground windscreen glass will be used. On this type of mixture selected set of tests needed for construction and technical certificates was performed.
Description
Citation
NOVOTNÁ, A. Polymerní systémy ochrany betonových podlah [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavebně materiálové inženýrství
Comittee
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO