Vytápění a příprava teplé vody sportovního zařízení s využitím OZE

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem mé práce je návrh vytápění a příprava teplé vody pro polyfunkční dům. V první části práce se věnuji solárním systémům. A to jak z hlediska použití a využitelnosti, tak i vzhledem k požadavkům na jednotlivé prvky solárních soustav. Závěr první části je věnován praktickému návrhu solárního zařízení pro přípravu teplé vody. V druhé části práce se věnuji návrhu vytápění polifunkčního domu. Je zde proveden kompletní výpočet a návrh. A to od výpočtu tepelných ztrát až po návrh kotelny a její připojení do soustavy.
The aim of my work is the heating and hot water for multi-functional building. The first part is devoted to solar systems. And both in terms of use and usability as well as the requirements relating to individual elements of the solar system.Conclusion The first part is devoted to the practical design of solar equipment forhot water. In the second part is devoted to design heating polifunkčního house. There isperformed a complete calculation and design. And the calculation of heat losses to the design of boiler and its connection to the system.
Description
Citation
HORSKÝ, M. Vytápění a příprava teplé vody sportovního zařízení s využitím OZE [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO