Technologická etapa hrubé vrchní stavby bytového domu Ďáblice v Praze

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Práce řeší technologickou etapu hrubé vrchní stavby bytového domu v Praze – Ďáblicích. Dům se skládá ze železobetonového skeletu v přízemí, dalšími třemi patry, která jsou zděná z keramických tvárnic Porotherm, stropy nad druhým a třetím patrem jsou sestaveny z prefabrikovaných stropních panelů Spiroll a střešní konstrukce je tvořena sbíjenými vazníky, díky této skladbě domu bylo nutné řešit jak skladování materiálů na staveništi, tak také příjezd, odjezd a parkování vozidel. Technologický předpis je zaměřen na betonáž železobetonového monolitického skeletu.
The work adresses the technological stage of the gross superstructure of the apartment house in Prague – Dablice. The house consist of reinforced concrete structure on the ground floor, three other floors in a brick form of pramic blocks Porotherm, ceilings above the second and third floor are composed of Spiroll prefabricated ceiling panel and roof structure is made up of gang nail trusses, thanks to this composition of house, it was necessary to address how to storage materials on the site, and also the arrival, departure and parking of vehicles. Technological regulativ is focused on concreting of the reinforced concrete monolithic framework.
Description
Citation
KUCSERA, A. Technologická etapa hrubé vrchní stavby bytového domu Ďáblice v Praze [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO