Podnikatelský plán pro založení prodejny se sportovními potřebami

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro založení maloobchodu se sportovními potřebami. Práce se skládá ze tří částí, teoretické, analytické a návrhu vlastního řešení. V první části se věnuji uvedení teoretických východisek a poznatků, které jsou aplikovány v další části práce. V analýze se zaměřuji na prostředí firmy. V návrhové části je zpracován samotný podnikatelský záměr, který obsahuje marketingový a finanční plán.
This bachelor’s work concerns creating an entrepreneurship’s plan for establishing retail store with sports equipment. The work consists of three parts: theoretical, analytical, and proposal of my own solution. In the first part I am focusing on introducing theoretical bases and findings, which are further developed in the next part to work experience. The analysis is aimed on the company’s background. In the proposal’s part is processed entrepreneurship’s purpose, which contains marketing and financial plan.
Description
Citation
POSPÍŠILOVÁ, P. Podnikatelský plán pro založení prodejny se sportovními potřebami [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Lenka Matyášová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) JUDr. Petra Schillerová (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO