Problematika systému odměňování ve společnosti LDM, spol. s r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou systému odměňování v konkrétním podniku. Systém odměňování je velice důležitou součástí řízení celého podniku. Slouží jako účinný nástroj pro růst produktivity a k udržení dobrých zaměstnanců. Systém odměňování musí být zaměstnancům zcela jasný a musí k nim být spravedlivý. Na základě výsledků provedené analýzy vyhodnotím současný systém odměňování a posoudím, do jaké míry jsou s ním zaměstnanci spokojeni. Z výsledků za pomoci dosažených znalostí doporučím změny, které zahrnu do současného systému odměňování.
The bachelor thesis deals with the issue of the remuneration system in a particular firm. The remuneration system is a very important part of management of the whole company. It works as an effective instrument for a productivity increase and for retention of good employees in the company. The remuneration system must be clear and fair to the employees. I evaluate contemporary remuneration system on the basis of the results arising from the analysis, and I review the satisfaction of employees with it. From these results due to achieved knowledge I recommend changes, that I include into the contemporary remuneration system.
Description
Citation
DOLEČKOVÁ, I. Problematika systému odměňování ve společnosti LDM, spol. s r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. František Bednář (předseda) doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) JUDr. Ilona Rašovská (člen) doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO