Podkrovní RD a prodejna s vegetační střechou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce řeší novostavbu objektu dělěného na část pro bydlení - rodinný dům a pro prodej zboží - prodejna. Samotný rodinný dům je určený pro 4-5 člennou rodinu, má dvě nadzemní podlaží, přičemž druhé je podkrovní. Dále má jedno podzemní podlaží, kam je umístěna garáž přístupná pomocí sjezdových ramp. Přístavba prodejny má jedno podlaží a plochou pochozí vegetační střechu sloužící jako terasa pro 2.NP obytné části.
Bachelor's thesis solves the new building object, which is divided to part for housing - family house and to part for sale of ware - salesroom. The actual house is designed for 4-5 members family, has two overground floors, whereas the second floor is the attic. Also house has one underground floor, where is located the garage accessible by the downhill ramps. Extension of shop has one floor and a flat walkable vegetation roof, serves as a terrace for 2nd floor of residential section.
Description
Citation
ŽAJDLÍK, P. Podkrovní RD a prodejna s vegetační střechou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO