Terorismus jako destabilizující prvek vnitřní bezpečnosti státu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract
Téma mé bakalářské práce je Terorismus jako destabilizující prvek vnitřní bezpečnosti státu. Ve své práci jsem čerpal z domácích i zahraničních zdrojů. V první části jsem se věnoval historii a vývoji terorismu a také terorismu používanému jako nástroj k prosazení idejí. Dále jsem se ve své práci zabýval formami terorismu a jeho metodami a také jeho dopadem na vnitřní bezpečnost státu. Na závěr jsem vypracoval vlastní návrh na zlepšení situace v boji s terorismem.
Topic of my thesis is Terrorism as a destabilizing element of national security. In my work I have drawn from domestic and foreign sources. The first part is devoted to the history, evolution of terrorism and terrorism used as a tool to promote ideas. Then I engaged in forms of terrorism, its methods and its impact on internal security matters. In the end, I made my own proposal for improving the situation in the fight against terrorism.
Description
Citation
ŠIBOR, E. Terorismus jako destabilizující prvek vnitřní bezpečnosti státu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Krizové řízení a ochrana obyvatelstva
Comittee
doc. Ing. Jaromír Novák, CSc. (předseda) prof. RNDr. Zdeněk Friedl, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Josef Čáslavský, CSc. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen) doc. Ing. Pavel Zahradníček, CSc. (člen)
Date of acceptance
2010-06-24
Defence
Student prezentoval výsledky své bakalářské práce. Komise vyslechla posudky vedoucího a oponenta, poté se student vyjádřil k připomínkám, dotazům a po diskuzi následovalo hodnocení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO