Posouzení stavu vodního toku v povodí řeky Moravy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Posouzení stavu vodního toku v povodí řeky Moravy Práce se zabývá posouzením vodního toku Rusava v intravilánu obce Rusava, která se nachází ve Zlínském kraji. Zájmový úsek se nachází v ř.km 26,000 - 28,230. Po povodni v červenci 2011 vznikly na opevnění koryta velké škody. Posouzení stávajícího stavu je provedeno na základě vlastní obchůzky zájmového úseku a pořízené fotodokumentace. V práci je posouzena stabilita koryta, původního návrhu opevnění v dílčím úseku ř.km 26,000 – 26,733. Stávající stav dílčího úseku je vymodelován v programu HEC – RAS 3.1.3.
Assessment of the status of a watercourse in the basin of the Morava river This thesis deals with the assessment of Rusava watercourse in urban area of village Rusava in Zlín region. Area of the interest takes place from RK 26,000 to 28,230. Channel revetment was badly damaged by floods in July 2011. The assessment of the current state of the watercourse was based on personal visit of the place and taken photos. Work assessment channel stability of the riverbed as it was originaly projected in particular section RK 26,000 – 28,230. Current state of the section was modeled in HEC – RAS 3.1.3 software.
Description
Citation
ZELÍKOVÁ, G. Posouzení stavu vodního toku v povodí řeky Moravy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO