Železobetonová konstrukce nádražního nástupiště

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem nosné konstrukce zastřešení železničního nástupiště. Jedná se o monolitickou železobetonovou rámovou konstrukci, do které je vetkNuta konzolová deska. Veškeré zatížení působící na nosnou konstukce je přenášeno pomocí železobetonových základovcýh patek. Obsah bakalářské práce je založen na dimenzování prvků nosné konstrukce podle mezního stavu únosnosti. Výstupem každého statického výpočtu je výkres tvaru výztuže.
The bachelor´s work is has engeaged of the concept of a roof load-bearing construction of the railway covered platform. It is concernerd of a momolithic ferroconcrete scelet construction with a console panel. The weighting is put over to separate footing. The summary of the bachelor’s work is based upon dimenzation and designing elements of load-bearing construction accordance with ultimate limit state. Result of the each static calculation is design of armature .
Description
Citation
ŠIMON, J. Železobetonová konstrukce nádražního nástupiště [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO