Finanční hodnocení podniku a návrhy na zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá posouzením finančního zdraví konkrétní firmy. Úvodní část popisuje teoretická východiska zpracování finanční analýzy, navazuje představení společnosti. S využitím metod finanční analýzy je zhodnocena finanční situace firmy a výsledky jsou porovnány s konkurencí. V závěrečné části jsou navržena opatření k eliminaci slabých stránek v hospodaření firmy.
he aim of this thesis is to carry out an appraisal of a financial condition of a company. In the first part, theoretical start-points of Financial Analysis are scrutinised, with an introduction of the company followed. By taking the advantage of the Financial Analysis method, the financial condition of the company is appraised and the outcomes are compared with competition. In the second part, proceedings for risk elimination in the company management are suggested.
Description
Citation
FELDBABELOVÁ, I. Finanční hodnocení podniku a návrhy na zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (předseda) Ing. Martin Brzokoupil (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO