Optimalizace výrobních procesů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá analýzou současného stavu systému managementu kvality v organizaci Brněnská Drutěva výrobní družstvo v závodu kartonáže. Právě na tento závod se nově rozšířila certifikace podle normy ČSN EN ISO 9001:2009. Pro tyto účely bylo potřeba provést vstupní analýzu organizace, identifikovat a zmapovat procesy. Na základě zjištění byla stanovena doporučení k optimalizaci procesů a systému managementu kvality. Tato doporučení by měla organizaci sloužit jako návod do budoucna pro zlepšení a zefektivnění systému managementu kvality a optimalizaci výroby.
This master’s thesis deals with the current condition of management quality system analyses in the organization of "Brněnská Drutěva", industrial cooperative in a box-making plant. Certification according to the norm ČSN EN ISO 9001:2009 has just been extended into this plant. For these purposes it was required to do an input analyses, as well as to identify and survey processes in the plant. Upon the ascertainment some recommendations for processes and management quality system optimization have been specified. These recommendations should function as instructions for the management quality system and production optimization to be improved and the efficiency to be increased.
Description
Citation
PAPPOVÁ, B. Optimalizace výrobních procesů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Metrologie a řízení jakosti
Comittee
Ing. Milan Tesař (předseda) doc. Ing. Vladimír Pata, Dr. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Pernikář, CSc. (člen) doc. Ing. Alois Fiala, CSc. (člen) doc. RNDr. Bohumil Maroš, CSc. (člen) Ing. Marek Mitáček (člen)
Date of acceptance
2010-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO