Zdravotně technické a plynovodní instalace v polyfunkčním domě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zdravotně technickými a plynovodními instalacemi. V teoretické části se zabývá retenčními nádržemi a vsakovacími zařízeními, konkrétně jejich návrhem a provedením s ohledem na platné předpisy a jejich funkčnost. Výpočtová část a projekt obsahuje návrh vnitřního vodovodu, vnitřní kanalizace, domovního plynovodu a připojení objektu na stávající sítě technického vybavení. Objektem je částečně podsklepený třípodlažní polyfunkční dům s odlišným uspořádáním hygienických zařízení v každém podlaží. Projekt byl vytvořen dle současných českých a evropských předpisů.
Bachelor's work deals with sanitation instalations and gas piping. The teoretical part deals with design and implementation of retention tanks and infiltration facilities according to current technical regulations and their funcionability. Calculation and project part contain design of water installations, drainage, gas piping in building and their connection to present technical networks. Building is threefloor multifuctional house which has partial basement. Every floor differs in placing of sanitary rooms. Project was done according to current czech and europe regulations.
Description
Citation
TŮMOVÁ, E. Zdravotně technické a plynovodní instalace v polyfunkčním domě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO