Sledování trajektorie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá tématem sledování trajektorie. K úspěšnému splnění úkolu je vhodné mít k dispozici kvalitní videa. Je tedy nutné soustředit se na jejich správné snímání a předzpracování. Jednou z nejzákladnějších úloh tématu je detekce objektů v obraze a jejich následné sledování. Důležitou úlohu při separaci obrazu na objekty sehrává detekce hran.
This bachelor's thesis deals with path monitoring theme. To successful accomplishment of this task it is right to have the high-quality videos. It is imperative to concentrate to their correct scanning and preprocessing. Detection of objects and their monitoring are one of the most elementary parts of the challenge. Important part of image separation is edge detection.
Description
Citation
SEDLAŘÍK, J. Sledování trajektorie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
prof. Ing. Vilém Srovnal, CSc. (předseda) prof. Ing. František Šolc, CSc. (místopředseda) Ing. Stanislav Klusáček, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jana Kolářová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Petyovský, Ph.D. (člen) prof. Ing. Luděk Žalud, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-17
Defence
Student úspěšně obhájil bakalářskou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO