Marketingový výzkum spokojenosti zákazníka pro Electro World Brno Avion

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce pojednává o měření spokojenosti zákazníků navštěvujících prodejnu Electro World v Brně v obchodním centru Avion Shopping park. V první části práce jsou vymezeny hlavní cíle, dílčí cíle a metody k jejich dosažení. V druhé části je zpracována teorie, kterou je nutno ovládat pro pochopení problematiky. V navazující praktické části je vyhotovena analýza současného stavu a následně vytvořen dotazník, jehož výsledky jsou posléze analyzovány. V závěru jsou shrnuty veškeré poznatky vyplývající z dotazníkového šetření a následná doporučení pro zlepšení.
This thesis deals with customer satisfaction measurment at the Electro World shop in shopping center Avion Shopping park in Brno. First, primary and secondary goals of the thesis and methods of reaching those goals are defined. Second, theory needed for in-depth understanding of the problematic is introduced. In the following part, analysis of current situation is performed, which is then used as a basis for a questionnaire which is then evaluated and analysed. In the end, recommendations based on the questionnaire result analysis are suggested.
Description
Citation
ZAHRADNÍK, T. Marketingový výzkum spokojenosti zákazníka pro Electro World Brno Avion [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO