Návrh optimalizace traťového úseku Branná - Ostružná v km 12,677 - 15,3

No Thumbnail Available
Date
Authors
Veselý, Miroslav
ORCID
Advisor
Plášek, Otto
Referee
Burda, Petr
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem mé bakalářské práce je navrhnout v daném traťovém úseku optimalizaci geometrických parametrů koleje, případně zvýšit traťovou rychlost. Dalším úkolem je navrhnout vhodnou skladbu železničního svršku vzhledem k rychlosti, kategorii trati a provoznímu zatížení, a dále navrhnout vhodnou konstrukci pražcového podloží. Dále je cílem navrhnout typ konstrukce u železničních přejezdů, na přejezdech bez PZZ pak doplnit rozhledové trojúhelníky.
The objective of my thesis is to propose a given section of line optimization of geometrical parameters of tracks, and also to increase the line speed. Another task is to design a suitable structure of the railway bed due to the speed category of track and traffic load, and propose a suitable design sleeper base. In addition to design a type of construction at level crossings, the crossings without AD then add necessary view triangles.
Description
Citation
VESELÝ, M. Návrh optimalizace traťového úseku Branná - Ostružná v km 12,677 - 15,3 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO